De visie van Kleine Website

Al vanaf het jaar 2001 werk ik via het internet aan mooie overzichtelijke en toegangkelijke websites. De tijd gaat snel en waar het eerder nog alleen voor echte nerds was weggelegd om websites te bouwen, zijn er nu een heleboel tools waarmee het een stuk eenvoudiger is geworden. Tenminste, zo lijkt het. Er zijn gratis te downloaden programma's, gratis of goedkope manieren om een vormgeving te kopen en u kan een website online hebben in 30 minuten. Maar er zijn veel aspecten om rekening mee te houden. Er is een breed spectrum aan mogelijkheden. Wij zijn op de hoogte van die mogelijkheden en passen ze toe.

Ik bied met Kleine Website de mogelijkheid, tegen een fair prijs, een mooie website te ontwikkelen. Ik werk niet met accountmanagers en zorg dat alle tijd in het project terecht komt.

Hieronder vind u mijn diensten en wat ik voor u kunnen betekenen..

Vormgeving

Ik ontwerp overzichtelijke, makkelijk toegankelijke websites in uw huisstijl. Als u nog geen huisstijl heeft, omdat u bijvoorbeeld een startende onderneming bent, dan ik ook uw drukwerk / huisstijl meenemen in het ontwerp proces. Ik begin met een schets op papier en werk alles uit tot drukbestanden voor uw drukker. Heeft u geen drukker, maak u niet druk, dan help ik uw ook daarbij.

Techniek

Of u nu een corporate website nodig heeft of een website over uw hobby, ik maak gebruik van de nieuwste technieken. Mooie websites maken gaat altijd samen met een goede techniek. Dit is bijvoorbeeld nodig om uw website op de verschillende browsers goed in beeld te brengen, zoals bijvoorbeeld op Internet Explorer, Firefox, Safari en Google Chrome.

Domein, Hosting & Mail

Om uw website op internet te kunnen bekijken, moet deze ergens 'neergezet' worden. Wij hebben ruimte voor uw website en bieden daarnaast het beheer van uw e-mail aan. Dit heet: Hosting. Samen met onze backups bent u dan zeker dat deze belangrijke zaken in orde zijn. Ik werk niet met pakketten, u krijgt gewoon wat u nodig heeft voor een vaste prijs per jaar.

GO! Beheersysteem

Ik ontwikkel vanaf 2004 een eenvoudig en flexibel beheersysteem voor uw website. De vorm is los van de content, dus iedereen kan er mee werken.Ook al heeft u helemaal niet zoveel kennis van computers / internet en websites. U logt in, zoekt uw pagina of nieuwsbericht, voegt iets toe of past iets aan, slaat het document op en klaar.

Beheer van uw website

Heeft u zelf geen tijd om uw website te voorzien van nieuwe content, of wilt u uw social media traject uitbesteden? Ook hier kunnen we het over hebben, want er zijn heel veel mogelijkheden om dit te ver-eenvoudigen. Met een Content Management Systeem zoals mijn beheersysteem is het al een eenvoudig. Als u geen zin heeft om bezig te zijn met websites en dergelijke, kunt u alle informatie ook naar mij sturen. Dan zet ik het erop.

Social Media

Als u project zich voor Social Media leent dan kan ik dit aspect uiteraard meenemen in het maken van de kleine website. Facebook en de mogelijkheden daarvan zijn ook hier bekend terrein. Wellicht kan ik voor uw winkel een actie pagina opzetten, of is het leuk om uw doelgroep te informeren door de mogelijkheden van Twitter te gebruiken. Er komen steeds nieuwe platformen bij en dit gaat razendsnel. Vragen? Laat maar weten.

E-Mail Marketing

U heeft klanten en u wilt deze informeren via een nieuwsbrief? Dat kan natuurlijk. Met gebruik van een van de bestaande systemen zoals bijvoorbeeldMailChimp kunnen we een mooie oplossing verzinnen en implementeren op uw website. Met een goed ontworpen HTML-mail blijft de klant altijd op de hoogte van uw nieuwe aanbiedingen of andere informatie.

Herontwerp / Oude website

Aan ver-ouderdewebsites / huisstijlen geven wij graag een flinke draai. D wereld van vormgeving is altijd in beweging. Washet bijvoorbeeld een aantal jaar gelden nog helemaal hip om je website in het zwart te maken, is dat wellicht nu juist wit. Trends zijn er genoeg en het is als bedrijf mooi om daarin mee te gaan. Drukke websites zijn uit, minimalistische websites zijn in. Houdt er rekening mee dat u op internet wel met de tijd mee moet, achterblijven is geen optie.

Advies & Meedenken

Over al het bovenstaande en wellicht nog wel meer,kan ik u adviseren. Ik denk graag met u mee! Een keertje om de tafel met een kopje koffie?

CONTACTFORMULIER


bezig met versturen..
Stel hier uw vraag, of bel direct met mij
via 06 2943 5175
ik reageer zo spoedig
mogelijk op uw bericht!

Het beheer van uw Domeinnaam, Hosting & Mail
zodat uw website online is en wordt gebackupped.
Mad Brains Hosting
Ons eigen, zeer eenvoudige beheertool om uw website
up to date te houden onder de naam GO! Beheersysteem.
GO! Beheerysteem
Een Spotlight slideshow om uw bezoekers op een
moderne en mooie manier te informeren.
GO! Spotlight
Wij kunnen overweg met PHP
Wij kunnen overweg met Wordpress
Wij kunnen overweg met Opencart
Wij kunnen overweg met Mysql
Wij kunnen overweg met Jquery
Wij kunnen overweg met Twitter
Wij kunnen overweg met Facebook
Wij kunnen overweg met HTML5
Wij kunnen overweg met Mail
Wij kunnen overweg met YouTube
Wij kunnen overweg met RSS Feeds
Wij kunnen overweg met Adobe CS5